AJANKOHTAISTA

Seuraava ryhmä käynnistyy koronakriisin helpottaessa! 


MITEN MIEHELLÄ MENEE ?

Vain miehille tarkoitettu tilaisuus tutustua oman elämänsä kipukohtiin ohjelmassa, jonka nimi on:

Elämäni suunta

Suomalaisten lähihistoriassa on isoja traumoja, jotka edelleen sukupolvien ketjussa vaikuttavat haitallisesti tänäkin päivänä. Meneillään on ensimmäinen sukupolvi, joka on lähtenyt purkamaan näitä psyykkisiä traumoja pakenemisen sijasta, jotta itsemme, lastemme ja lähipiirimme elämä olisi helpompaa, kuin omamme on aiemmin ollut. Historian taakat ovat saattaneet tuoda lapsuuden perheeseen alkoholismia, työnarkomaniaa, ahdasmielistä uskonnollisuutta, riippuvuuksia, pelkoja ja huolia, joita perheessä ei ole osattu käsitellä, ja jotka ovat aiheuttaneet tunteiden syväjäädyttymistä ja haitallisten uskomusten syntymistä. Nämä ovat olleet normaaleja selviytymiskeinoja ylivoimaisilta tuntuvia tilanteita vastaan.

Aikuisuudessa, tässä hetkessä, näitä selviytymiskeinoja ei kuitenkaan enää tarvita, jolloin ne usein ovat onnellisen ja aidon elämän esteenä.

Rauhattomuus ja levottomuus. Osaamattomuus vain Olla. Sisäinen tunne siitä, ettei ole oikeassa työpaikassa tai parisuhteessa. Ulkopuolisuuden ja yksinäisyyden tunne. Sisäinen ristiriita ulkoisen maailman kanssa. Nämä ovat eräitä merkkejä vaikeudesta tunnistaa omia aitoja tunteitaan ja niiden takana olevia tarpeita. Kun alamme tunnistaa näitä tunteita sekä tarpeita, astumme uuteen maailmaan. Maailmaan joka on sisäisesti omamme, eikä enää ulkoisten tekijöiden määrittämä.

Tällä 8 tapaamiskerran matkalla astumme askeleen kohti tätä maailmaa!